Loading...

Πανελλήνιες νίκες και διακρίσεις στον αθλητισμό για τους μαθητές μας

 

Πανελλήνιες νίκες και διακρίσεις στον αθλητισμό για τους μαθητές μας


Τρία χρυσά μετάλλια ήταν η συγκομιδή στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης παίδων του Κωνσταντίνου Χρήστου Καρανικόλα, μαθητή της 1ης Γυμνασίου του Κολλεγίου Ανατόλια. Ο μαθητής κατέκτησε  3 χρυσά μετάλλια: στους κρίκους, στο έδαφος και στο ομαδικό με την ομάδα του Ορφέα Καλαμαριάς, ενώ αναδείχθηκε τέταρτος στη γενική κατάταξη. Οι Πανελλήνιοι Αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις 13 Μαΐου στο Λαύριο Αττικής.




Ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια κέρδισε ο Τρύφωνας Δίτσιος  στο 83ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκε στις 22 και 23 Απριλίου στο Σχοινιά. Ο μαθητής του  2ου Λυκείου του Κολλεγίου Ανατόλια διακρίθηκε στα αγωνίσματα της τετράκωπου δίκοπου και οκτάκωπου αντίστοιχα.   

Η αδερφή του και επίσης μαθήτρια του σχολείου Αθηνά Ζαχαρούλα Δίτσιου κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στα αγωνίσματα του σκιφ και του διπλού σκιφ στους Κωπηλατικους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν τον Μάρτιο στο Μαυροχώρι Καστοριάς. 

Η μαθήτρια του Κολλεγίου Ιωάννα Γιαννακού, συμμετείχε στο Πανελληνιο Πρωτάθλημα Τένις της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ), που διεξήχθη τον Απρίλιο στον Μαραθώνα Αττικής και κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία Girls 16-Διπλά. Τον Μάρτιο η νεαρή αθλήτρια κατέκτησε την πρώτη θέση στα Διπλά στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Τένις Ε1 2017 που διεξήχθη στη Γλυφάδα.

Συγχαίρουμε τους μαθητές για τις διακρίσεις τους και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία.
 

Share